Ik heb een vraag over?

Wissen

Relaties

Relaties zijn belangrijk voor het welzijn en levensgeluk van onszelf én de ander. En zonder relaties geen samenleving. Van relaties moet je werk maken, elke dag. Doe je dat niet, dan kan onbegrip of verwijdering ontstaan. Herken je dit? Dan kan het verstandig zijn om professionele hulp in te schakelen.

We groeien uit elkaar. Wat nu?

Zijn jullie het over alles oneens? Heb je geen idee waarover jullie moeten praten? Voel je meer afstand tot elkaar? Allemaal signalen die erop kunnen wijzen dat jij en je partner uit elkaar groeien. Dat kan allerlei oorzaken hebben. Drukte op het werk. De kinderen die alle aandacht opeisen.

Het is goed dat je tijdig opmerkt dat jullie uit elkaar groeien. En dat je aan de bel trekt. Want als je er op tijd bij bent, dan kun je vaak nog investeren in je relatie zodat je weer naar elkaar toegroeit. Ons advies: blijf met elkaar in gesprek. Vertel wat je voelt en wat je dwars zit. En luister naar de ander.

Relatietherapie via Elan

Komen jullie er toch zelf niet uit? Dan kun je voor professionele ondersteuning terecht bij Elan. We bieden diverse vormen van hulpverlening. Zoals algemeen maatschappelijk werk, relatietherapie en gezinscoaching. Samen ontdekken we wat je nodig hebt.

Ja, graag contact over onze relatieproblemen