Ik heb een vraag over?

Wissen

Werken bij

Heb je de innerlijke drive om met mensen op te lopen en hen goed op weg te helpen, vanuit een christelijke visie en met hart voor mensen? Dan ben je misschien op je plek bij Elan, praktijk voor welzijn, maatschappelijk werk en therapie in Barneveld. We werken met betaalde medewerkers én vrijwilligers. Samen geven we mensen nieuwe hoop en praktische handvatten om zelf weer verder te kunnen.

Werken als professional

Wil je graag als professional aan de slag? En voel je aangesproken door onze visie en werkwijze? Op dit moment staat er geen vacature open, maar als jij denkt dat je binnen ons team past, kun je altijd een open sollicitatie met motivatie insturen via ons sollicitatieformulier.

Werken als vrijwilliger bij Elan

We kunnen niet zonder de hulp van vrijwilligers. Samen geven we zoveel mogelijk mensen de begeleiding die nodig is. Als vrijwilliger werk je naast of zelfstandig in het team van Elan. Je wordt ingezet in gezinssituaties die opvoedondersteuning nodig hebben. Of je ondersteunt mensen die er alleen voor staan en nauwelijks een netwerk hebben. Zodat zij de steun hebben de draad weer op te pakken en zelfstandig verder kunnen. Je doet nieuwe kennis op en ontwikkelt je vaardigheden. Je wordt gewaardeerd, gezien en gerespecteerd als collega. Immers: ‘Niemand hoeft alleen te staan’. Interesse? Neem gerust contact op of vul direct ons sollicitatieformulier in.

Stage en afstuderen

Heb je interesse in een stage- of afstudeerplek bij Elan? Wij staan daar zeker voor open. Stuur ons dus gerust je sollicitatie en voorstel.

Download direct het sollicitatieformulier.