Ik heb een vraag over?

Wissen

Werken bij

Heb je de innerlijke drive om met mensen op te lopen en hen goed op weg te helpen, vanuit een christelijke visie en met hart voor mensen? Dan ben je misschien op je plek bij Elan, praktijk voor welzijn, maatschappelijk werk en therapie in Barneveld. Samen geven we mensen nieuwe hoop en praktische handvatten om zelf weer verder te kunnen.

Werken bij Elan

Wil je graag als professional aan de slag? En voel je aangesproken door onze visie en werkwijze? Kijk hieronder of er openstaande vacatures zijn waar je op kunt reageren. Wanneer dat niet zo is, en jij denkt dat je binnen ons team past, kun je altijd een open sollicitatie met motivatie insturen via ons sollicitatieformulier.

Vacature Thuis- en Gezinsbegeleiding | Intensief Ambulante Gezinsbegeleider (32 uur per week) 

Vacature Welzijnscoach (uren in overleg)

Download direct het sollicitatieformulier.

Stage en afstuderen bij Elan

Bij Elan zijn stagemogelijkheden voor derdejaars studenten van de opleiding Social Work / Pedagogiek (HBO) en voor studenten van de master Speltherapie. Je krijgt ruime mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen onze organisatie. Heb je interesse in een stage- of afstudeerplek bij Elan? Stuur je sollicitatie en voorstel naar ons via het sollicitatieformulier.

Op dit moment is de sollicitatieprocedure voor het schooljaar 2023/2024 gesloten.

Download direct het sollicitatieformulier.