Ik heb een vraag over?

Wissen

Sterke Stellen

Een relatie gaat niet altijd over rozen. Je moet werk maken van een blijvend goede band met je partner en van een relatie die tegen een stootje kan. Wil je graag werken aan je relatie? Geef je op voor de relatiecursus Sterke Stellen. Aan de hand van online modules en gezellige bijeenkomsten ga je met je partner in gesprek. Wat maakt jullie relatie zo leuk en boeiend?

Voor alle stellen in Barneveld

De training is bedoeld voor alle stellen in de gemeente Barneveld. Of je nu een relatie hebt, samenwoont of getrouwd bent. En of je nu wel of geen kinderen hebt. Je hoeft zeker geen problemen te hebben in je relatie. Zie het als onderhoud van je relatie. Een kleine investering en je hebt er hopelijk levenslang wat aan.

Inhoud van de cursus

De training bestaat uit zeven modules: vier online modules en drie (groeps)bijeenkomsten. Aan de hand van de methode ‘Ik ook van jou’ krijg je handige tips, informatie en inspiratie. Je gaat met je partner in gesprek en op leuke en ontspannen wijze denken jullie er samen over na wat jullie relatie nou zo leuk en uniek maakt. Hoe kun je de communicatie onderling verbeteren en meer verbonden zijn? De bijeenkomsten zijn gezellige avondjes uit op een leuke locatie in Barneveld. Hierin hoef je geen persoonlijke dingen te delen; de training is echt voor jullie tweeën.

Citaat van een deelnemer: “Ik moet eerlijk zeggen dat ik mijn partner enigszins mee moest sleuren naar de training, maar algauw vonden we het allebei erg leuk en leerzaam. Ondanks dat we elkaar al redelijk goed kennen, hebben we veel nieuwe dingen ontdekt. Niet altijd makkelijke dingen, maar het bracht ons wel nader tot elkaar. De groepsbijeenkomsten waren echt een avondje uit. We werden verwend met lekker eten en drinken en we zaten met z’n tweeën aan een tafeltje. Dit was erg prettig, juist omdat wij niet zulke praters zijn in een grotere groep. Ik kan het iedereen aanraden!”

Data en kosten

Vanaf 5 april 2021 starten we met een nieuwe corona-proof versie van Sterke Stellen! Deze vindt geheel online plaats en kun je in je eigen omgeving samen met je partner volgen. De werkboeken krijg je thuis opgestuurd. Er zijn drie online bijeenkomsten. Deze vinden plaats op woensdag 21 april, 12 mei en 16 juni.

De aankomende training kun je volgen voor €80 per stel. Voor de daaropvolgende trainingen zal een bedrag van €125 per stel gevraagd worden. Meld je dus nu aan! Er zijn nog een aantal plekken vrij.

Meer informatie

Meer weten over de training Sterke Stellen? De training is gebaseerd op het programma ‘Ik ook van Jou’ dat ontwikkeld is door Buro Nij. Op www.ikookvanjou.net is meer informatie te vinden over de inhoud van de training. Ook kun je contact opnemen met Elan. We vertellen je graag meer. Zo kun je de juiste keuze maken.

Of meld je direct aan.