Ik heb een vraag over?

Wissen

Sterke Stellen

Een relatie gaat niet altijd over rozen. Je moet werk maken van een blijvend goede band met je partner en van een relatie die tegen een stootje kan. Wil je graag werken aan je relatie? Geef je op voor de relatiecursus Sterke Stellen. Aan de hand van online modules en gezellige bijeenkomsten ga je met je partner in gesprek. Wat maakt jullie relatie zo leuk en boeiend?

Voor alle stellen in Barneveld

De training is bedoeld voor alle stellen in de gemeente Barneveld. Of je nu een relatie hebt, samenwoont of getrouwd bent. En of je nu wel of geen kinderen hebt. Je hoeft zeker geen problemen te hebben in je relatie. Zie het als onderhoud van je relatie. Een kleine investering en je hebt er hopelijk levenslang wat aan. Zo hopen we elke relatie een stukje sterker te maken!

Inhoud van de cursus

De training bestaat uit zeven modules: vier online modules en drie (groeps)bijeenkomsten. Aan de hand van de methode ‘Ik ook van jou’ krijg je handige tips, informatie en inspiratie. Je gaat met je partner in gesprek en op leuke en ontspannen wijze denken jullie er samen over na wat jullie relatie nou zo leuk en uniek maakt. Hoe kun je de communicatie onderling verbeteren en meer verbonden zijn? Je gaat samen in gesprek over thema’s als seksualiteit en conflicten. Daarnaast ontdek je wat jullie liefdestaal is. De bijeenkomsten zijn gezellige avondjes uit op een leuke locatie in Barneveld. Hierin hoef je geen persoonlijke dingen met de andere deelnemers te delen; de training is echt voor jullie tweeën.

Citaat van een deelnemer: “Ik moet eerlijk zeggen dat ik mijn partner enigszins mee moest sleuren naar de training, maar algauw vonden we het allebei erg leuk en leerzaam. Ondanks dat we elkaar al redelijk goed kennen, hebben we veel nieuwe dingen ontdekt. Niet altijd makkelijke dingen, maar het bracht ons wel nader tot elkaar. De groepsbijeenkomsten waren echt een avondje uit. We werden verwend met lekker eten en drinken en we zaten met z’n tweeën aan een tafeltje. Dit was erg prettig, juist omdat wij niet zulke praters zijn in een grotere groep. Ik kan het iedereen aanraden!”

Vier modules doorloop je thuis online, op je eigen tijd. Daarnaast vinden er drie bijeenkomsten op locatie plaats.

Data en kosten

Per 23 oktober 2023 gaat er een nieuwe training van start!

De drie bijeenkomsten vinden plaats op woensdagavond van 20.00-22.00 uur in Brasserie Bij Corin: Torenplein 29 in Barneveld.

De data van de bijeenkomsten zijn:

Bijeenkomst 1: 8 november 2023
Bijeenkomst 2: 29 november 2023
Bijeenkomst 3: 17 januari 2024

De training kun je volgen voor €125 per stel. Je krijgt hier veel voor terug; lekkere hapjes en drankjes, drie gezellige avondjes uit, allebei een eigen werkboek, inlogcodes voor het online gedeelte en de mogelijkheid tot consultatie van een professional die met jullie meedenkt. De werkboeken krijg je thuis opgestuurd.

Meld je alvast aan, er zijn nog een aantal plekken!

Let op! Vanaf 2023 vergoed De Christelijke Zorgverzekering een gedeelte van de kosten van de training vanuit de aanvullende verzekering. Je kunt zelf de factuur bij hen indienen om de kosten te declareren.

Meer informatie

Meer weten over de training Sterke Stellen? De training is gebaseerd op het programma ‘Ik ook van Jou’ dat ontwikkeld is door Buro Nij. Op www.ikookvanjou.net is meer informatie te vinden over de inhoud van de training. Ook kun je contact opnemen met Elan. We vertellen je graag meer. Zo kun je de juiste keuze maken.

Of meld je direct aan.