Ik heb een vraag over?

Wissen

Sterke Stellen

Een relatie gaat niet altijd over rozen. Je moet werk maken van een blijvend goede band met je partner en van een relatie die tegen een stootje kan. Wil je graag werken aan je relatie? Geef je op voor de relatiecursus Sterke Stellen. Aan de hand van online modules en gezellige bijeenkomsten ga je met je partner in gesprek. Wat maakt jullie relatie zo leuk en boeiend?

Voor alle stellen in Barneveld

De training is bedoeld voor alle stellen in de gemeente Barneveld. Of je nu een relatie hebt, samenwoont of getrouwd bent. En of je nu wel of geen kinderen. Je hoeft zeker geen problemen te hebben in je relatie. Zie het als onderhoud van je relatie. Een kleine investering en je hebt er hopelijk levenslang wat aan.

Inhoud van de cursus

De training bestaat uit zeven modules: vier online modules en drie groepsbijeenkomsten. Aan de hand van de methode ‘Ik ook van jou’ krijg je handige tips, informatie en inspiratie. Je gaat met je partner in gesprek en op leuke en ontspannen wijze denken jullie er samen over na wat jullie relatie nou zo leuk en uniek maakt. Hoe kun je de communicatie onderling verbeteren en meer verbonden zijn? De groepsbijeenkomsten zijn gezellig avondjes uit op een leuke locatie in Barneveld.

Citaat van een deelnemer: “Ik moet eerlijk zeggen dat ik mijn partner enigszins mee moest sleuren naar de training, maar algauw vonden we het allebei erg leuk en leerzaam. Ondanks dat we elkaar al redelijk goed kennen, hebben we veel nieuwe dingen ontdekt. Niet altijd makkelijke dingen, maar het bracht ons wel nader tot elkaar. De groepsbijeenkomsten waren echt een avondje uit. We werden verwend met lekker eten en drinken en we zaten met z’n tweeën aan een tafeltje. Dit was erg prettig, juist omdat wij niet zulke praters zijn in een grotere groep. Ik kan het iedereen aanraden!”

Data en kosten

Data van de groepsbijeenkomsten: 1 april, 13 mei en 10 juni 2020.

Locatie: Lunchroom Bij Ilse, Barneveld.

Kosten: €40 p.p. (inclusief werkboek, hapjes, drankjes en drie gezellige avondjes uit).

Meer informatie

Meer weten over de training ‘Sterke Stellen’? Neem dan contact op met Elan. We vertellen je graag meer. Zo kun je de juiste keuze maken.

Of meld je direct aan.