Ik heb een vraag over?

Wissen

Relatietherapie

In elk relatie zijn er weleens strubbelingen of conflicten. Meestal is de oorzaak vrij onschuldig en is de oplossing snel gevonden. Maar in een enkel geval is het probleem complexer en is meer gespecialiseerde hulp nodig. Dan kan relatietherapie verstandig zijn. Elan biedt relatietherapie in Barneveld en omgeving.

Psychologische en therapeutische hulp

Wij bieden psychologische en therapeutische hulp bij relatieproblemen. Bij de behandeling richten we ons op de patronen en oorzaken die ten grondslag liggen aan de situatie.

Hoe kunnen we jullie helpen?

Samen bespreken we hoe we jullie als partners het best kunnen helpen. De relatietherapeut gaat in gesprek met jullie beide en helpt. De therapeut helpt om dingen onderling bespreekbaar te maken en om de relatie onderling te versterken. Misschien zijn jullie geholpen met een behandeling door een therapeut van Elan. Vinden we dat je hulp nodig hebt van een andere organisatie? Dan verwijzen we je door.

Kosten en vergoeding

Voor relatietherapie heb je geen verwijzing nodig. Er zijn wel kosten aan verbonden. Ga naar het kostenoverzicht.

Meer over relatietherapie bij Elan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van relatietherapie via Elan? Neem dan contact op. Samen bespreken we de mogelijkheden. Ook als we denken dat een andere vorm van begeleiding misschien beter past, bij Elan óf bij een andere organisatie.

Meld je direct aan voor hulp bij Elan.