Ik heb een vraag over?

Wissen

Relatietherapie

In het begin van een relatie voelt alles goed en liefdevol. Toch kunnen er in de loop van de tijd strubbelingen of conflicten ontstaan. Liefde blijkt een werkwoord. Soms zijn de patronen binnen je relatie zo sterkt, dat het niet meer lukt om op eigen kracht uit deze conflicten te komen. Dan is meer gespecialiseerde hulp nodig. Relatietherapie bij Elan helpt je verder.

Psychologische en therapeutische hulp

Wij bieden psychologische en therapeutische hulp bij relatieproblemen. Bij de behandeling richten we ons op de patronen en oorzaken die ten grondslag liggen aan de situatie. Binnen Elan bieden we ook EFT-therapie. Dat is relatietherapie die zich specifiek richt op emoties. Kijk voor meer informatie op www.eft.nl.

Hoe kunnen we jullie helpen?

Samen bespreken we hoe we jullie als partners het best kunnen helpen. De relatietherapeut gaat in gesprek met jullie beiden. De therapeut helpt om dingen onderling bespreekbaar te maken en om de relatie onderling te versterken. Vinden we dat je (vervolg)hulp nodig hebt van een andere organisatie? Dan verwijzen we je door.

Kosten en vergoeding

Voor relatietherapie heb je geen verwijzing nodig. Er zijn wel kosten aan verbonden. Ga naar het kostenoverzicht.

Meer over relatietherapie bij Elan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van relatietherapie via Elan? Neem dan contact op. Samen bespreken we de mogelijkheden. Ook als we denken dat een andere vorm van begeleiding misschien beter past, bij Elan óf bij een andere organisatie.

Meld je direct aan voor hulp bij Elan.