Ik heb een vraag over?

Wissen

Kwaliteit

Bij Elan kunt u vertrouwen op goede ondersteuning. De kwaliteit van onze dienstverlening vinden we heel belangrijk. De sociaal werkers en therapeuten van Elan zijn daarom minimaal HBO-geschoold. Ze zijn aangesloten bij hun branchevereniging en zijn geregistreerd in de betreffende beroepsregisters. De registratienummers zijn te vinden op onze website. Vanuit de beroepsverenigingen worden onze medewerkers getoetst op hun deskundigheid en volgen ze regelmatig trainingen en cursussen. Zo houden ze hun vakbekwaamheid op een hoog niveau.

Elan heeft het kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk.

Kwaliteit van onze dienstverlening willen wij ook tot uitdrukking brengen om naast u te staan in soms ingewikkelde zaken. Daarom werken wij met de Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling en de Verwijsindex. In het filmpje hieronder wordt op een eenvoudige manier aangegeven waarom wij in bepaalde situaties in de Verwijsindex onze naam koppelen aan die van uw kind.

Onze kwaliteit komt tevens tot uiting in de klanttevredenheid. Cliënten beoordelen onze hulp gemiddeld met een 8,8! Lees hier een aantal reviews.