Ik heb een vraag over?

Wissen

Persoonlijk functioneren

Tegenslag hoort bij het leven. Vaak helpt het om erover te praten met familie, vrienden of buren. Lukt het je niet om het probleem zelf op te lossen? Dan kun je naar Elan. Wij helpen je bij alle vragen. Van relatieproblemen en arbeidsongeschiktheid tot misbruik. En van faalangst en geloofscrisis tot burn-out en depressie. Eventueel verwijzen we je door. Je kunt dus met elke vraag bij ons terecht.

Ik wil graag met iemand praten

Iedereen heeft mensen om zich heen nodig. Wil je graag met iemand praten over je probleem, zorg of angst? En bespreek je dit liever niet met familie of vrienden? Of heb je weinig contacten? Welkom bij Elan.

De meerwaarde van Elan

Een hulpverlener van Elan kan met je in gesprek gaan om je verhaal te horen en samen te kijken wat je zou kunnen doen. Elan biedt onder meer maatschappelijk werk, thuiscoaching en therapie. Zoals contextuele therapie, speltherapie en beeldende therapie.

Ja, graag contact over mijn situatie

Tip: heb je behoefte aan een goed gesprek? Of wil je gezellig koffiedrinken in het gezelschap van anderen? Dat kan elke maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 15.00 uur en elke vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur in buurthuis Bronveld. Zonnebloemstraat 31 in Barneveld. Elke donderdag schuift in de tweede helft van de ochtend een maatschappelijk werker van Elan aan. Stel je vraag gerust!