Ik heb een vraag over?

Wissen

Persoonlijk functioneren

Tegenslag hoort bij het leven. Vaak helpt het om erover te praten met familie, vrienden of buren. Lukt het je niet om het probleem zelf op te lossen? Dan kun je naar Elan. Wij helpen je bij alle vragen. Van relatieproblemen en arbeidsongeschiktheid tot misbruik. En van faalangst en geloofscrisis tot burn-out en depressie. Eventueel verwijzen we je door. Je kunt dus met elke vraag bij ons terecht.

Ik heb zoveel zorgen. Hoe houd ik alle ballen in de lucht?

Het leven is hectisch. Er wordt tegenwoordig veel gevraagd van mensen. Denk aan werk en studie. Aan het gezin en het huishouden. En zie dan ook nog maar je sociale contacten te onderhouden. Alles vraagt aandacht en soms is dit te veel. Heb je veel zorgen? Dan is het goed om te kijken naar jouw leefsituatie. Neem je misschien te veel hooi op de vork? Lukt het je om af en toe ‘nee’ te zeggen? Wat kun je eventueel overlaten aan anderen? En wie kunnen je helpen om dit te blijven volhouden?

De meerwaarde van Elan

Wil je graag hulp van een professional? Bij Elan kun je terecht bij het maatschappelijk werk . We geven je adviezen waarmee je verder kunt. Je hebt geen verwijzing nodig. Bovendien is de hulp kosteloos. Dit dankzij de subsidie van de Gemeente Barneveld. Maatschappelijk werk bij Elan is kortdurend en praktisch. Heb je toch een andere vorm van begeleiding nodig? Dat kan. We bieden diverse vormen van ondersteuning. Zoals thuiscoaching, gezinscoaching en bijvoorbeeld individuele contextuele therapie.

Woon je niet in Barneveld?

Ook als je niet in Barneveld woont, kun je voor therapie naar Elan. Afhankelijk van je situatie vragen we wel een eigen vergoeding. Niet-Barnevelders kunnen ook hulp vragen bij het algemeen maatschappelijk werk (AMW) of het wijkteam in de eigen woonplaats.

Ja, graag contact over begeleiding