Ik heb een vraag over?

Wissen

Persoonlijk functioneren

Tegenslag hoort bij het leven. Vaak helpt het om erover te praten met familie, vrienden of buren. Lukt het je niet om het probleem zelf op te lossen? Dan kun je naar Elan. Wij helpen je bij alle vragen. Van relatieproblemen en arbeidsongeschiktheid tot misbruik. En van faalangst en geloofscrisis tot burn-out en depressie. Eventueel verwijzen we je door. Je kunt dus met elke vraag bij ons terecht.

Ik voel me eenzaam en wil mijn angst overwinnen

Als je vaak last hebt van angsten en gevoelens van eenzaam is dat heel vervelend. Negatieve ervaringen versterken dit gevoel. Ons advies: blijf niet rondlopen met deze gevoelens, want hoe langer je wacht, hoe lastiger het misschien wordt. Goed dus dat je om hulp vraagt.

De meerwaarde van Elan

Samen kunnen we kijken waar deze gevoelens vandaan komen en hoe jij hier het beste mee om kunt gaan. Misschien helpt het om je netwerk uit te breiden en op zoek te gaan naar contacten waar je dingen mee kunt delen. Soms verwijzen we mensen met angsten door naar de GGZ. We bieden de ondersteuning die jij nodig hebt. Zoals maatschappelijk werk, thuiscoaching, gezinscoaching of bemoeizorg.

Ja, graag contact over begeleiding