Ik heb een vraag over?

Wissen

Persoonlijk functioneren

Tegenslag hoort bij het leven. Vaak helpt het om erover te praten met familie, vrienden of buren. Lukt het je niet om het probleem zelf op te lossen? Dan kun je naar Elan. Wij helpen je bij alle vragen. Van relatieproblemen en arbeidsongeschiktheid tot misbruik. En van faalangst en geloofscrisis tot burn-out en depressie. Eventueel verwijzen we je door. Je kunt dus met elke vraag bij ons terecht.

Ik heb last van somberheid en depressieve klachten. Kunnen jullie helpen?

Zit je niet lekker in je vel? Voel je je vaak somber en heb je depressieve klachten? Dan is het goed dat je dit gevoel serieus neemt. Het kan natuurlijk een tijdelijk dipje zijn. Maar het kan ook zijn dat dit al langer duurt. Daar kunnen allerlei oorzaken voor zijn. Het is goed om hiernaar te kijken. Samen met iemand uit je eigen omgeving óf – als dat beter is – samen met een professionele hulpverlener.

De meerwaarde van Elan

Een hulpverlener van Elan kijkt graag met je mee en maakt samen met jou een plan hoe je weer lekker in je vel kan komen te zitten. Je krijgt de ondersteuning die je nodig hebt. Zoals maatschappelijk werk, thuiscoaching of individuele contextuele therapie.

Ja, graag contact over ondersteuning of therapie