Ik heb een vraag over?

Wissen

Persoonlijk functioneren

Tegenslag hoort bij het leven. Vaak helpt het om erover te praten met familie, vrienden of buren. Lukt het je niet om het probleem zelf op te lossen? Dan kun je naar Elan. Wij helpen je bij alle vragen. Van relatieproblemen en arbeidsongeschiktheid tot misbruik. En van faalangst en geloofscrisis tot burn-out en depressie. Eventueel verwijzen we je door. Je kunt dus met elke vraag bij ons terecht.

Ik heb moeite om mijn grenzen aan te geven. Wat kan ik doen?

Iedereen heeft weleens te maken met een meningsverschil of conflict. Of met een vraag waar je niet aan kunt of wilt voldoen. Dan is het belangrijk dat je je grenzen kunt aangeven en ‘nee’ durft te zeggen. Veel mensen vinden dat lastig. Ze willen de ander niet teleurstellen. Maar je kunt daar zelf veel nadeel van hebben, of zelfs last. Gelukkig is daar eigenlijk altijd wel iets aan te doen.

Sociale vaardigheidstrainingen voor volwassenen en kinderen

Voor kinderen van 9 tot 16 jaar biedt Elan een Sociale Vaardigheidstraining. Voor volwassenen biedt Elan ook allerlei trainingen, zoals Jij bent Uniek en Vrouwen met Talent. Ook hebben mensen soms baad bij het maatschappelijk werk of thuiscoaching.

Denken we dat je tóch een andere vorm van ondersteuning nodig hebt bij een andere organisatie? Dan regelen we dat voor je. Je kunt dus altijd bij ons terecht.
Lees meer over de SOVA-trainingen
Lees meer over Jij bent Uniek
Lees meer over Vrouwen met Talent

Ja, graag contact over een training