Ik heb een vraag over?

Wissen

Wonen, werken & financiën

Een fijne woning waar je je thuis voelt. Een prettige baan. En voldoende geld om van te leven. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. En als je niet oppast, ontstaat er een sneeuwbaleffect. Want als je zorgen hebt over werk of geld, dan geeft dat ook problemen thuis. Herkenbaar? Niets doen is geen oplossing! Wij helpen je graag. Samen vinden we de oplossing voor jou en je huisgenoten. Wanneer je op zoek bent naar een woning helpt dit stappenplan je wellicht alvast op weg.

Hoe vind ik een leuke baan?

Zoek je een (nieuwe) baan? Een baan die bij je past en die echt leuk is? Bij het vinden van een baan spelen veel factoren. Heb je een opleiding afgerond? Wat is je werkervaring? Wat zijn je interesses? Hoeveel uren wil je werken? En ook: waar zijn vacatures? Bij een sollicitatieproces is het altijd goed om anderen te betrekken. Soms kunnen zij een kruiwagen voor je zijn.

De meerwaarde van Elan

Kom je er niet uit met de mensen om je heen? Plan een intakegesprek bij Elan. Dan brengen we je situatie in kaart en maken we een plan hoe je verder kunt. Lees meer over algemeen maatschappelijk werk

Ja, graag contact over werk