Ik heb een vraag over?

Wissen

Relaties

Relaties zijn belangrijk voor het welzijn en levensgeluk van onszelf én de ander. En zonder relaties geen samenleving. Van relaties moet je werk maken, elke dag. Doe je dat niet, dan kan onbegrip of verwijdering ontstaan. Herken je dit? Dan kan het verstandig zijn om professionele hulp in te schakelen.

Mijn partner is vreemdgegaan. Wat moet ik doen?

Het is een hele schok als je ontdekt dat je partner is vreemdgegaan. Dit gaat vaak gepaard met een diep gevoel van afwijzing, verdriet en boosheid. En dan? Dan sta je voor de keuze of en hoe je met elkaar verder gaat. Heb je het vreemdgaan al bespreekbaar gemaakt met je partner? Weet je of jullie met elkaar verder willen? En zo ja, hoe dan? Lukt het je om je partner te vergeven? Om samen te kijken hoe jullie weer in goed vertrouwen verder kunnen gaan? Al dit soort vragen kun je bespreken met een relatietherapeut van Elan.

De meerwaarde van Elan

Samen brengen we de situatie in kaart. Daarna bespreken we de opties, zodat je een goede afweging kunt maken. Ook kunnen we kijken hoe je weer in gesprek kunt gaan met je partner. En hoe jullie de relatie waar mogelijk kunt herstellen. Lees meer over relatietherapie.

Ja, graag contact over onze relatieproblemen