Ik heb een vraag over?

Wissen

Relaties

Relaties zijn belangrijk voor het welzijn en levensgeluk van onszelf én de ander. En zonder relaties geen samenleving. Van relaties moet je werk maken, elke dag. Doe je dat niet, dan kan onbegrip of verwijdering ontstaan. Herken je dit? Dan kan het verstandig zijn om professionele hulp in te schakelen.

Ik denk dat mijn partner narcistisch is. Kan ik hulp krijgen?

De gedachte dat jouw partner misschien narcistisch is, komt vast niet uit de lucht vallen. De kans is groot dat er al veel is voorgevallen in jullie relatie. En vaak is zo’n gedachte het gevolg van veel teleurstelling. Het is belangrijk dat je dit met je partner bespreekt. Voor professionele ondersteuning kun je naar Elan. Alleen of samen met je partner.

De meerwaarde van Elan

Samen met een relatietherapeut van Elan ga je in gesprek. Waarin ben je teleurgesteld? Wat zijn jouw wensen en verlangens? Als je partner hiervoor openstaat betrekken we ook hem of haar in het proces. Het is immers een probleem tussen jullie. Samen met de therapeut stel je vast wat jullie samen nodig hebben om weer op te bloeien in je relatie. En dan? Actief aan de slag. Lees meer over relatietherapie.

Ja, graag contact over onze relatieproblemen