Ik heb een vraag over?

Wissen

Reviews

In ons klanttevredenheidsonderzoek stellen we de vraag: Wat is jouw algemene beoordeling van de begeleiding door Elan? Lees hieronder een aantal antwoorden.

“Ik vond het erg fijn, goede begeleiding en voelde mij gehoord. Ook werd er echt gevraagd wat ik er van vond en wat ik wilde.”

“Het was een prettige begeleiding. Afgestemd op mijn hulpvraag. De communicatie tussen mij en de hulpverlener was op ‘gelijkwaardig niveau’. Niet zozeer zij als hulpverlener en ik als hulpvrager, maar samen pratend over de dingen waar ik tegenaan liep.”

“Algemene begeleiding door Elan is prima, het enige puntje wat ik kan delen is dat de betreffende persoon niet alle dagen van de week werkt, wat moeilijk plannen was met mijn baan.”

“De drempel om te gaan is erg laag, ervaarde ik aan mijn zoon.”

“Het was voor mij de eerste keer dat ik in aanmerking kwam met een maatschappelijk werker. Het voelde als een warme deken.”

“Top kwaliteit begeleiding. Ik voelde me gehoord en er werd mee gedacht aan oplossingen die ik nodig had.”

“Goede gesprekken gehad, adviezen waar ik wat mee kon!”

“Er werd op een positieve, bijzonder hartelijke manier meegedacht, meegeleefd. Helaas zijn de problemen van die aard, dat ze niet door Elan konden worden opgelost. Maar het was wel tot steun.”

“Wij hebben ontzettend veel gehad aan de hulp vanuit Elan. De hulp zorgde ervoor dat wij als gezin overeind bleven in een zware periode.”