Ik heb een vraag over?

Wissen

Wonen, werken & financiën

Een fijne woning waar je je thuis voelt. Een prettige baan. En voldoende geld om van te leven. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. En als je niet oppast, ontstaat er een sneeuwbaleffect. Want als je zorgen hebt over werk of geld, dan geeft dat ook problemen thuis. Herkenbaar? Niets doen is geen oplossing! Wij helpen je graag. Samen vinden we de oplossing voor jou en je huisgenoten. Wanneer je op zoek bent naar een woning helpt dit stappenplan je wellicht alvast op weg.

Ik zoek een huis. Kunnen jullie dat regelen?

Een huis hebben is belangrijk. Het is een basisbehoefte. Elan is geen makelaar. Toch helpen we je graag verder. Eerst brengen we je situatie in kaart. Daarna bespreken we samen de mogelijkheden om zo snel mogelijk weer een huis te vinden. Hoe meer mensen je bij je zoektocht betrekt, hoe groter de kans dat je iets vindt. En soms lukt het om in ons eigen netwerk iets te vinden. Heb je misschien meerdere problemen? Ook die bespreken we graag met je.

Ja, graag contact over een huis

Stappenplan

Wanneer je op zoek bent naar een huis weet je soms niet waar je moet beginnen met zoeken. Wellicht helpt het stappenplan hieronder je op weg. Zo kun je zelf alvast aan de slag!