Gezinscoaching

Kinderen zijn geweldig! Eerlijk, een tikje (of soms twee tikjes) avontuurlijk, naïef. Mooi om te zien! En toch, opvoeden kan soms zo moeilijk zijn. Misschien zit je zelf niet zo lekker in je vel, waardoor het met je kinderen ook niet loopt zoals je graag zou willen. Of misschien vraag je je af of er toch niet iets aan de hand is met je kind. Bij Elan is er ruimte om je vraag te stellen. Schroom niet, je bent zeker niet de enige!

SPECIAAL VOOR JOUW GEZIN

Een Elan-werker draait gedurende een bepaalde periode mee in je gezin. Zo maakt de werker mee waar de moeilijkheden zich voordoen en kan hij of zij ontdekken waar de knelpunten zitten. Dat wordt dan met jou en de overige betrokkenen besproken. Juist omdat de gezinscoach van Elan meedraait in de thuissituatie, kunnen bepaalde negatieve patronen sneller en effectiever worden aangepakt.

INZET WELZIJNSASSISTENT

Een welzijnsassistent kan worden ingezet voor werkzaamheden waar een professional ophoudt en een vrijwilliger tekort schiet. Denk hierbij aan ondersteuning bij het huishouden, de administratie of bij opvoedingsvragen. Door de inzet van welzijnsassistentes zijn we in staat langer of meer hulp te bieden. De welzijnsassistentes hebben scholing van Elan ontvangen en staan altijd onder begeleiding van een betrokken professional.

INZET VRIJWILLIGERS

Soms zullen ook vrijwillige Elan-werkers worden ingezet, als de situatie daar geschikt voor is. Op die manier zijn we in staat langer of meer hulp te bieden. Deze vrijwilligers hebben scholing van Elan ontvangen en staan altijd onder begeleiding van een professionele thuisbegeleider.

AANMELDEN VOOR GEZINSCOACHING

Je kunt je aanmelden door links op de knop ‘Ja, ik wil hulp’ te klikken. In het tekstvak kun je dan aangeven dat je graag gezinscoaching wilt. Bij de aanmelding worden ook kort een paar gegevens gevraagd om je aanmelding te kunnen verwerken.