Ik heb een vraag over?

Wissen

Vrouwen met Talent

Iedereen heeft gaven en talenten gekregen van God. Maar hoe weet je wat jouw talenten zijn? En hoe kun je die inzetten? Deze en andere serieuze onderwerpen behandelen we tijdens de groepstraining ‘Vrouwen met talent’. Dit doen we op een ontspannen manier.

Voor christelijke vrouwen

De groep ‘Vrouwen met talent’ is bedoeld voor vrouwen voor wie het christelijk geloof de leidraad is. Er is in de groep veel ruimte voor onderlinge uitwisseling.

Talenten ontdekken en inzetten

Tijdens de groepstraining leer je je talenten ontdekken en inzetten. De eerste avond staat vooral in het teken van kennismaken. Daarna behandelen we de volgende thema’s:
• Hoe vind ik een goede balans tussen inspanning en ontspanning?
• Hoe zorg ik, naast de zorg voor anderen, op een goede manier voor mijzelf en hoe kan ik grenzen aangeven?
• Hoe ga ik om met schuldgevoelens en hoe kan ik realistisch denken?
• Wat zegt de Bijbel over zelfbeeld en hoe kijk ik naar mijzelf?
• Wat zijn mijn gaven en talenten en hoe kan ik die inzetten?
We sluiten af met een gezellige avond.

Wie, waar en wanneer?

Het programma bestaat uit 5 bijeenkomsten. De groep wordt geleid door twee maatschappelijk werkers van Elan. De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 personen. Momenteel bieden wij de groepstraining aan als een pilot. Dit omdat we regelmatig ons materiaal aanpassen zodat je altijd een actuele training krijgt. Als je wilt deelnemen aan de pilot, dan help je ons om de kwaliteit te verbeteren. Naast een mooie en waardevolle training die we je aanbieden, nemen wij de bijdrage voor onze rekening.

Update rondom Corona: afhankelijk van de door de overheid afgekondigde maatregelen, is het groepswerk tot nader order opgeschort.
Je kunt eventueel via individueel contact wel werken aan de vragen waarmee je te maken hebt. In dit geval kun je je aanmelden via deze site (bij ‘Aanmelden’) of via het telefonisch spreekuur via ons nummer 0342-400140. Wanneer bekend is wanneer de training weer van start zal gaan zullen wij dat op onze website vermelden.

Meer over de groep ‘Vrouwen met talent’

Wil je meer weten over de groep ‘Vrouwen met talent’? Neem dan contact op met Elan. We vertellen je graag meer. Zo kun je de juiste keuze maken.

Meld je direct aan.