Ik heb een vraag over?

Wissen

Grootouderbijeenkomst

Hoe ga je als grootouders om met de scheiding van je kind? En hoe kun je je kind en kleinkind steunen? Daarover gaat de grootouderbijeenkomst.

Leren omgaan met de scheiding van je kind

Voor ouders is het vaak heel verdrietig om een scheiding van hun kinderen mee te maken. Want je wilt je je kleinkinderen graag steunen. Maar soms voel je machteloos. Want je hebt je eigen verdriet én het verdriet van de kleinkinderen. Het kan zijn dat je je kleinkinderen minder ziet dan voorheen. Of misschien helemaal niet meer. Dat terwijl de grootouders juist een belangrijke steun kunnen zijn voor de kleinkinderen. Hoe ga je hiermee om?

Inhoud van de bijeenkomsten

Tijdens twee avonden krijg je handvatten. Bovendien is er ruimte om ervaringen te delen. We staan stil bij de volgende thema’s:
• Wat betekent een echtscheiding voor je kleinkind?
• Wat betekent een echtscheiding voor jou als (groot)ouders?
• Hoe kun je je kleinkind(eren) zo goed mogelijk steunen?

Wie, waar en wanneer?

De grootouderbijeenkomsten bestaan uit twee avonden. De bijeenkomsten vinden plaats in het Westerveldhuis (Amersfoortsestraat 18) in Barneveld.

Kosten: €5 p.p. per avond.

Voor deelnemers buiten de gemeente Barneveld geldt een hogere eigen bijdrage. Informeer naar de kosten.

In het najaar van 2021 staan er weer nieuwe grootouderbijeenkomsten op de planning. Je kunt je natuurlijk alvast aanmelden hiervoor!

Meer over de grootouderbijeenkomst

Wil je meer weten over de grootouderbijeenkomst? Neem dan contact op. We vertellen je graag meer, zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Meld je direct aan.