Ik heb een vraag over?

Wissen

Grootouderbijeenkomst

Hoe ga je als opa en oma om met de scheiding van je kind? En hoe kun je je kind, maar ook je kleinkind steunen? Daarover gaat de grootouderbijeenkomst.

Leren omgaan met de scheiding van je kind

Voor ouders is het vaak heel verdrietig om een scheiding van hun kinderen mee te maken. Ook wil je je kleinkinderen graag steunen. Maar soms voel je machteloos. Want je hebt je eigen verdriet én het verdriet van je kind en de kleinkinderen. Het kan zijn dat je je kleinkinderen minder ziet dan voorheen. Of misschien helemaal niet meer. Dat terwijl opa’s en oma’s juist een belangrijke steun kunnen zijn voor de kleinkinderen. Hoe ga je hiermee om?

Inhoud van de bijeenkomsten

Tijdens twee avonden krijg je praktische handvatten. Bovendien is er ruimte om ervaringen te delen. We staan stil bij de volgende thema’s:
• Wat betekent een echtscheiding voor je kleinkind?
• Wat betekent een echtscheiding voor jou als (groot)ouders?
• Hoe kun je je kleinkind(eren) zo goed mogelijk steunen?

Wie, waar en wanneer?

De grootouderbijeenkomsten bestaan uit twee avonden. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, zal er een startdatum bekend gemaakt worden.

Locatie: Westerveldhuis (Amersfoortsestraat 18) in Barneveld.

Meer over de grootouderbijeenkomst

Wil je meer weten over de grootouderbijeenkomst? Neem dan contact op. We vertellen je graag meer, zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Meld je direct aan.