Ik heb een vraag over?

Wissen

Wonen, werken & financiën

Een fijne woning waar je je thuis voelt. Een prettige baan. En voldoende geld om van te leven. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. En als je niet oppast, ontstaat er een sneeuwbaleffect. Want als je zorgen hebt over werk of geld, dan geeft dat ook problemen thuis. Herkenbaar? Niets doen is geen oplossing! Wij helpen je graag. Samen vinden we de oplossing voor jou en je huisgenoten. Wanneer je op zoek bent naar een woning helpt dit stappenplan je wellicht alvast op weg.

Ik word uit mijn huis gezet. Wat moet ik doen?

Als je te horen krijgt, dat je het huis wordt uitgezet levert dat veel stress en onzekerheid op. Er is ongetwijfeld veel aan vooraf gegaan voordat de verhuurder of de bank dit besloot. Soms is het toch nog mogelijk om een uithuiszetting te voorkomen. Komt het omdat je schulden hebt? Dan is schuldhulpverlening mogelijk een oplossing. Ook lukt het soms om er alsnog uit te komen met de verhuurder of de bank. Lukt dit allemaal niet? Dan kijken we samen met je naar een andere woonplek.

Uithuiszetting dreigt? Neem op tijd contact op met Bemoeizorg

Ons advies: neem zo tijdig mogelijk contact op met Bemoeizorg Barneveld. Want: hoe eerder je hulp zoekt, hoe groter de kans dat er toch nog iets te regelen valt.

Bemoeizorg is een initiatief van Elan. We werken hiervoor samen met andere organisaties, zoals de Gemeente Barneveld, Stimenz, Icare, GGZ Centraal, IRIS Zorg en MEE Veluwe. Samen willen we ervoor zorgen dat niemand in Barneveld wordt vergeten.

Contact met Bemoeizorg? Bel 0342 419 658