Werken bij Elan

Bij Elan zijn tientallen mensen werkzaam als medewerker of vrijwilliger. Ook lopen studenten bij ons hun stage of doen bij ons hun afstudeerproject. Hieronder lees je over de verschillende mogelijkheden.

BESTUURDER VAN ELAN
Naast de dagelijkse directie heeft Elan een drie tot vijfkoppig bestuur. Dit zijn mensen die Elan een warm hart toedragen en naast hun reguliere werk zich vanuit hun kwaliteiten op bestuurlijk niveau zich willen inzetten de missie van Elan te helpen realiseren.

MEDEWERKER VAN ELAN
Wil je graag als medewerker ons team komen versterken? Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

  1. Thuis- en Gezinscoach
  2. Welzijnsassistenten

als je op onderstaande link klikt, kom je bij de advertentie. Vragen over de vacatures: Mail de coördinator van het team, Marlien van de Bunt mvdbunt@elanbarneveld.nl

Vacature Thuis- en Gezinscoach | Vacature Welzijnsassistent

Wij ontvangen je motivatiebrief met CV graag vóór 28 september 2018

VRIJWILLIGER BIJ ELAN
Professionals van Elan hebben vanwege het uitgebreide takenpakket en allerlei bezuinigingsmaatregelen, de aanvullende inzet van vrijwilligers hard nodig om onze doelgroep de aandacht te geven die nodig is. Samen bouwen we aan de begeleiding die de burger weer op weg helpt. Vrijwilliger zijn bij Elan betekent dat je naast, of soms ook zelfstandig in het team van Elan werkt. Je wordt gewaardeerd, gezien en gerespecteerd net zoals de collega’s, cursisten en cliënten. Het adagium: ‘niemand hoeft alleen te staan’ gaat niet alleen op voor de mensen die we begeleiden maar ook voor de vrijwilligers.

Als vrijwilliger van Elan kun je worden ingezet in gezinssituaties waarbij opvoedondersteuning van belang is. De vrijwilligers profiteren mee van deze kennis en kunnen zo hun persoonlijke vaardigheden ontwikkelen en inzetten bij gezinnen waar een extra steuntje in de rug noodzakelijk is.

Daarnaast worden vrijwillige medewerkers ingezet bij mensen die er alleen voor staan en nauwelijks of geen netwerk hebben, een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, of steun nodig hebben om de draad weer op te pakken en zelfstandig verder te kunnen.

Vrijwilligers over wat zij doen: “De helpende hand en de ontvangende hand gaan hand in hand”, “Samen de handen uit de mouwen. Om het fundament voor de toekomst op te bouwen”, “Je wordt niet zomaar in het diepe gegooid maar krijgt een gedegen training”, “Je geeft niet alleen wat, maar krijgt er ook veel voor terug. Bijvoorbeeld een meisje wat zichtbaar geniet of een dankbare moeder”, “Gewoon door jezelf te zijn geef je al een invloedrijk voorbeeld”.

Kortom: Heb je zin om van betekenis te zijn en zie je mogelijkheden om je in te zetten bij Elan? Reageer via het sollicitatieformulier.

STAGE/AFSTUDEREN
Heb je interesse in een stage- of afstudeerplek bij Elan? We zien je sollicitatie en voorstel graag tegemoet.

SOLLICITEREN?
Bij Elan werken wij met een standaard sollicitatieformulier. Je kunt dit formulier ook gebruiken in geval van een open sollicitatie. Mail dit formulier naar onze beleidsmedewerker Personeelszaken Gerda Maassen. Als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

Sollicitaties zonder genoemd sollicitatieformulier worden niet in behandeling genomen. Wij hanteren een eenduidige werkwijze rondom sollicitaties van medewerkers, vrijwilligers en stagiairs.

Vacature Thuis- en Gezinscoach | Vacature Welzijnsassistent