Rondom Echtscheiding

INFORMATIE BIJ ECHTSCHEIDING

Een scheiding is een grote en moeilijke beslissing. Voor je zover bent, ga je een lang proces van denken en overwegen door.

Het is duidelijk dat je huwelijk niet goed meer is. Je voelt je opgesloten of er is voortdurend ruzie. Maar hoe weet je of het echt voorbij is? Misschien is je huwelijk nog te redden. Wat kan relatietherapie voor je betekenen? Kan je met behulp van een mediator bijvoorbeeld, weer in gesprek komen met elkaar? Hoe zit het met de kinderen, als je die hebt? Wat zijn de gevolgen voor hen? Kortom, honderden vragen en in de zoektocht naar antwoorden kunnen wij je ondersteunen.

En, als je huwelijk definitief voorbij is, valt er veel te regelen, voor jezelf √©n voor eventuele kinderen. Op de website www.alswegenscheiden.nl vind je informatie over uiteenlopende thema’s, van persoonlijke emoties tot juridische stappen.
Betrokken hulpverleners die samen met de professionals van Elan, vanuit de Christelijke levensvisie naast je willen staan. Ieder vanuit een eigen specialisme.

Wil je spreken met een hulpverlener van Elan? Klik dan links op de button ‘Ja, ik wil hulp’. Je kunt ons ook op andere maniere benaderen, kijk daarvoor bij contact.