Ik heb een vraag over?

Wissen

Corine Clavero-Bouwman MCH

‘Heelheid in Gebrokenheid’

Ons leven kan symbool staan voor een mooie vaas, met als doel om er een boeket mooie bloemen in te zetten. Die geven kleur aan het leven. De vaas is nodig om water in te doen, zodat de bloemen een poosje kunnen blijven staan. Nu gebeurt het in ons leven dat we ons afvragen of de vaas echt alleen geschikt is voor bloemen. Of het kan zo zijn dat hij is opgeborgen in een kast met een laagje stof erop. Ook kan het gebeuren dat de vaas beschadigd is en gebruiken we hem liever niet meer. Het komt ook voor dat de vaas wellicht kapot gevallen is, we ons afvragen of de vaas ooit nog te lijmen is en of hij ooit weer gebruikt zal kunnen worden.

Hoe het ook met de vaas gesteld is, ik geloof dat er heelheid is in gebrokenheid. Wellicht zullen de sporen van de gebrokenheid zichtbaar blijven. Dit betekent echter niet dat er geen heelheid hoeft te zijn. Ik hoop samen met jou naar jouw vaas kijken, naar de redenen waarom hij misschien in de kast staat, wat het betekent dat er een stukje af is of dat hij helemaal kapot op de grond ligt. Het is mijn bedoeling om met jou mee te lopen om samen te zoeken hoe jouw vaas tot zijn recht mag komen in verbinding met de mensen om je heen.

Het kan ook zijn dat in een relatie of binnen een gezin de gebrokenheid zichtbaar wordt. Ook daar is er hoop voor heelheid in de gebrokenheid voor alle betrokkene.

Werkdagen: donderdagochtend.

Registraties

Ik ben Contextueel therapeut, Master of Applied Science in Contextual Therapy.

SKJ-geregistreerd | LVPW, nr 982 | TBCZ 190720R | AGB 90107864

cclavero@elanbarneveld.nl
06 305 43 811