Ik heb een vraag over?

Wissen

Ad Huizer

“Eenvoud is de kracht van ontmoeting”

Zo denk ik er over. In relaties is het belangrijk om af te stemmen op elkaar. Zakelijk, maar ook in de relatie met je gezinsleden, je collega’s of je buurtbewoners. Waar mensen samen zijn geldt de vraag:  ‘Wat heb jij nodig en wat heb ik nodig? Hoe kunnen we elkaar aanvullen en versterken?’

Het begrip ‘eenvoud’ is dus voor mij synoniem van open en benaderbaar, van ‘doe maar gewoon’. Maar ook van ‘samen’. Alleen ga je misschien sneller maar sámen kom je verder.

Ontmoeten heeft ook iets van ‘mogen’ in zich. (‘Ont-moeten.’)

En zo wil ik graag in het leven staan. Ik mag leiding geven aan deze prachtige organisatie en ben trots op mijn team van professionals. Ze zetten zich allemaal in voor de realisatie van onze gezamenlijke doelstellingen. En met ‘onze’ bedoel ik dan de doelstellingen die we samen met u afstemmen, waarmee u weer zelfstandig verder kunt. De Elan-werkers, een groep mensen met passie en innerlijke overtuiging. Prachtig om mee te mogen samenwerken. Ik ben ook blij met de positieve support van het Toezichthoudend Bestuur van onze Stichting. En met de inbreng en betrokkenheid van onze Advies- en Cliëntenraad.

Wij doen dat voor u, voor jou. Daadkrachtig, doelgericht en dichtbij.

We ontmoeten je graag!

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag.

ahuizer@elanbarneveld.nl
06 201 37 775