Ouders

OPVOEDADVIES VOOR OUDERS
Kinderen zijn geweldig! Eerlijk, een tikje (of soms twee tikjes) avontuurlijk, naïef. Mooi om te zien! En toch, opvoeden kan soms zo moeilijk zijn. Misschien zeg je wel; had ik maar iemand waar ik gewoon eens wat dingen mee kon delen.

Misschien zit je zelf niet zo lekker in je vel, waardoor het met je kinderen ook niet loopt zoals je graag zou willen. Of misschien vraag je je af of er toch niet iets aan de hand is met je kind. Bij Elan is er ruimte om je vraag te stellen! Schroom niet, je bent zeker niet de enige!

Als je je wilt aanmelden, kun je klikken op ‘Ja, ik wil hulp’. Je hoeft daarbij niet precies te weten welke hulp het best bij jullie past, dat kunnen we samen met jou bekijken. We bieden bijvoorbeeld een speciaal programma voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van zeven tot veertien jaar onder de naam Doorstart, maar ook video-hometraining voor gezinnen met gescheiden ouders en schoolmaatschappelijk werk.

Een vraag stellen kan natuurlijk ook via de knop ‘Ik wil een vraag stellen’. Daar kun je je vraag of opmerking typen en dat komt dan direct bij ons binnen. Je mag ons ook altijd bellen op 0342 400140.