Scholing En Trainingen

Elan stelt haar eigen ervaring en deskundigheid graag in dienst van anderen. Dat kan in de vorm van werkbegeleiding, cursussen (reeds bestaand of nieuw te ontwikkelen), coaching, etc. Elan staat daarbij open voor innovatieve ontwikkelingen in hulpverleningsland in de breedste zin van het woord. Wij stellen onze expertise beschikbaar aan bedrijven, instellingen, scholen, kerkenraden etc. U kunt met specifieke vragen bij ons terecht. Scholing is maatwerk. Vraag daarom vrijblijvend advies wat wij voor uw bedrijf of instelling kunnen betekenen. Wij denken graag met u mee!

RUIME ERVARING
Elan is aangesloten bij AIT, Associatie voor Interactiebegeleiding en thuisbegeleiding. Een van onze therapeuten is trainer. Daarnaast is er recent een trainingsprogramma afgerond waarbij kerkelijk vrijwilligers tools aangereikt hebben gekregen om ondersteuning te bieden in opvoedingssituaties. Verder vindt er begeleiding plaats van beginnend beroepsbeoefenaars zoals studenten aan diverse (post) HBO opleidingen. Vanuit onze organisatie is teamcoaching aangeboden aan collega-instellingen.

CONTACT OVER SCHOLING EN TRAINING
Wij komen graag met u in contact om onze kennis en vaardigheden met u te delen via trainingen. Welke medewerker u het beste kan helpen is afhankelijk van uw concrete vraag en of u contact opneemt vanuit het onderwijs, kerken of bedrijfsleven. Neem vrijblijvend contact op..