Ik heb een vraag over?

Wissen

Video-hometraining (VHT)

Maak je je zorgen om je kind? Bijvoorbeeld omdat je kind slecht luistert, veel ruzie maakt of depressieve klachten heeft? Of zijn er om andere redenen spanningen in je gezin? Dat kan de sfeer thuis flink beïnvloeden. Video-hometraining kan helpen de negatieve spiraal te doorbreken. Ook bij bijvoorbeeld relatieproblemen.

Wat is video-hometraining?

Video-hometraining houdt in dat we video-opnames maken bij jou thuis. Samen met een video-hometrainer van Elan kijk je naar de mogelijkheden voor jouw gezin. We brengen de goede momenten in beeld om van te leren. Vanuit deze goede momenten helpen we jullie om beter om te gaan met de moeilijke momenten in de opvoeding of de relatie.

Anders kijken en doen

Via video-opnames leer je weer anders naar je kind en/of partner te kijken. Ook krijg je goede handvatten aangereikt. Je leert hoe je je kind kan helpen zich weer gelukkig te voelen en zich gezond te ontwikkelen. Dit zorgt ook voor herstel van de sfeer in huis.

Kosten en vergoedingen

Video-hometraining is kosteloos voor iedere inwoner van Barneveld. Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig. Woon je niet in Barneveld? Ook dan kun je gebruikmaken van de video-hometraining van Elan. Daar zijn dan wel kosten aan verbonden.

Meer over video-hometraining via Elan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van video-hometraining via Elan? Neem dan contact op. Tijdens een intakegesprek horen we graag meer over jouw hulpvraag. Samen bekijken we waarmee jij het best bent geholpen. Dat kan inderdaad video-hometraining zijn. Of misschien toch een andere vorm van ondersteuning of therapie.

Meld je direct aan voor hulp bij Elan.