Ik heb een vraag over?

Wissen

Know Limits

Know Limits is een beweging die meiden aanmoedigt om te werken aan positieve zelfwaardering en het aangeven van gezonde grenzen. Know Limits droomt van een wereld waarin #MeToo geschiedenis is en #NotMe het uitgangspunt.

Voor meiden in het buitengebied van Ede

In opdracht van de gemeente Ede biedt Elan specialistisch meidenwerk in het buitengebied van de gemeente Ede aan onder de naam Know Limits. Dit doen we in samenwerking met In Contact TCT.

Voor jongeren in Barneveld

Voortkomend uit de opdracht van Gemeente Ede zijn wij gestart met hetzelfde aanbod voor jongeren in Barneveld. Een aantal Barneveldse kerken waarvan de meesten zijn aangesloten bij de Advies- en Cliëntenraad van Elan, hebben hiervoor een investeringsbedrag beschikbaar gesteld. Op de website  https://knowlimits.nu/kerk/  vindt u meer informatie.

Voor jongeren in uw gemeente?

Waarschijnlijk herkent u de thematiek in uw burgerlijke of kerkelijke gemeente. Maar wat kunt u doen? Wat wílt u doen?

Graag zoeken we samen naar de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op.

Vergroten van weerbaarheid

Know Limits bouwt aan een netwerk van contacten met scholen, kerken, hulpverleningsorganisaties en jongeren zelf. We richten ons daarbij op jongeren en hun context. In het buitengebied van de gemeente Ede ligt de focus sterk op preventief meidenwerk. In Barneveld en omgeving richten we ons op alle jongeren.

We doen wat nodig en waar vraag naar is wat bijdraagt aan het vergroten van de weerbaarheid van kwetsbare meiden. Daaraan gekoppeld dragen we bij aan het inzicht geven bij jongens.  Daarbij ondersteunen we opvoeders en zo proberen we met elkaar het bewustzijn van jongeren te vergroten. We zijn zicht- en vindbaar en stellen ons proactief op. Ons doel is dat meiden zich gezien voelen, contact opnemen, een luisterend oor vinden en weerbaar worden. Daarnaast willen we bereiken dat jongens beseffen wat ongezond machogedrag voor schade veroorzaakt bij meiden én bij henzelf.

Wij bieden workshops, voorlichtingen, trainingen en lessen aan jongeren, ouders, kerken en scholen en meer.

Meer over Know Limits

Wil je meer weten over het preventiewerk vanuit Know Limits? Neem een kijkje op de website www.knowlimits.nu
Voor vragen en contact kun je ons mailen of bellen. We vertellen je graag meer.

mail@knowlimits.nu

Elan: Harriët van Omme (06-27869966)

In Contact: Lenie Kap (06-34527784)