Ik heb een vraag over?

Wissen

Jij bent uniek

Vraag jij je vaak af wat anderen van je vinden? Vind je het lastig om nee te zeggen? Wil je steviger in je schoenen staan en weten wat jouw kwaliteiten zijn? En leren om beter je grenzen aan te geven? Dan is de identiteitsgroep ‘Jij bent uniek!’ echt iets voor jou.

Voor jonge vrouwen

De training ‘Jij bent uniek!’ is bedoeld voor jonge vrouwen in de leeftijd  van 14 tot +/- 18 jaar. In de training ontmoet je leeftijdgenoten die tegen dezelfde vragen aanlopen als jij.

Inhoud van de training

Je krijgt informatie, gaat met elkaar in gesprek en doet oefeningen. Daardoor leer je veel over jezelf en anderen. Je ontdekt waar je goed in bent en leert beter omgaan met dingen die jij lastig vindt. De bijeenkomsten zijn ook gewoon heel gezellig! Samen gaan we aan de slag met de volgende onderwerpen:
• Gezin van herkomst
• Zelfbeeld
• Kwaliteiten en talenten
• Grenzen aangeven
• Toekomstdromen

Wie, waar en wanneer?

Momenteel bieden wij de groepstraining aan als een pilot. Dit omdat we regelmatig ons materiaal aanpassen zodat je altijd een actuele training krijgt. Als je wilt deelnemen aan de pilot, dan help je ons om de kwaliteit te verbeteren. Naast een mooie en waardevolle training die we je aanbieden, nemen wij de bijdrage voor onze rekening.

Startdatum: 30 september 2020.

Meer over de training ‘Jij bent uniek!’

Wil je meer weten over de training ‘Jij bent uniek’? Neem dan contact op met Elan. We luisteren naar je verhaal en vertellen je meer over de inhoud van de training. Zo kun je de juiste keuze maken.

Meld je direct aan.