Ik heb een vraag over?

Wissen

Jij bent uniek

Vraag jij je vaak af wat anderen van je vinden? Wil je meer leren over jezelf en over jouw kwaliteiten? Vind je het lastig om nee te zeggen en wil je steviger in je schoenen staan? En leren om beter je grenzen aan te geven? Dan is de identiteitsgroep ‘Jij bent uniek!’ echt iets voor jou.

Voor jonge vrouwen

De training ‘Jij bent uniek!’ is bedoeld voor meiden in de leeftijd  van 14 tot +/- 18 jaar. In de training ontmoet je leeftijdgenoten die tegen dezelfde vragen aanlopen als jij. De training is gebaseerd op een christelijke visie.

Inhoud van de training

Je krijgt informatie, gaat met elkaar in gesprek en doet oefeningen. Daardoor leer je veel over jezelf en anderen. Je ontdekt waar je goed in bent en leert beter omgaan met dingen die jij lastig vindt. De bijeenkomsten zijn ook gewoon heel gezellig! Samen gaan we aan de slag met de volgende onderwerpen:
• Gezin van herkomst
• Zelfbeeld
• Kwaliteiten en talenten
• Wensen en grenzen
• Toekomstdromen

Wie, waar en wanneer?

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten. Je krijgt handvatten en we gaan samen concreet aan de slag met oefeningen.

In het najaar van 2021 bieden wij de training ‘Jij bent uniek’ opnieuw aan. Je kunt je alvast aanmelden. Er zijn nog een aantal plekken vrij!

Meer over de training ‘Jij bent uniek!’

Wil je meer weten over de training ‘Jij bent uniek’? Neem dan contact op met Elan. We luisteren naar je verhaal en vertellen je meer over de inhoud van de training. Zo kun je de juiste keuze maken.

Meld je direct aan.