Ik heb een vraag over?

Wissen

Gezinstherapie

In elk gezin zijn er weleens strubbelingen of conflicten. Meestal is de oorzaak vrij onschuldig en is de oplossing snel gevonden. Maar in een enkel geval is het probleem complexer en is meer gespecialiseerde hulp nodig. Dan kan gezinstherapie verstandig zijn. Elan biedt gezinstherapie in Barneveld en omgeving.

Psychologische en therapeutische hulp

Wij bieden psychologische en therapeutische hulp bij bijvoorbeeld stressproblemen, identiteitsproblemen, depressiviteit, gezins- en relatieproblemen en opvoedingsproblemen. Bij de behandeling richten we ons op de patronen en oorzaken die ten grondslag liggen aan de situatie.

Hoe kunnen we jouw gezin helpen?

Samen bespreken we hoe we jou en je gezin het best kunnen helpen. De gezinstherapeut gaat in gesprek met het hele gezin en helpt. De therapeut helpt om dingen onderling bespreekbaar te maken en om relaties onderling te versterken. Misschien zijn jullie geholpen met een behandeling door een contextueel therapeut of een psycholoog van Elan. Vinden we dat je hulp nodig hebt van een andere organisatie? Dan verwijzen we je door.

Kosten en vergoeding

Voor gezinstherapie heb je geen verwijzing nodig. In veel gevallen wordt gezinstherapie geïndiceerd en betaald door de gemeente Barneveld (of een andere gemeente uit de Foodvalley). Neem vooral contact op met Elan om de mogelijkheden te bespreken. Ga naar het kostenoverzicht.

Meer over gezinstherapie bij Elan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van gezinstherapie via Elan? Neem dan contact op. Samen bespreken we de mogelijkheden. Ook als we denken dat een andere vorm van begeleiding misschien beter past, bij Elan óf bij een andere organisatie.

Meld je direct aan voor hulp bij Elan.